Tällä kertaa päätimme tutustua Aulangon maisemiin Hämeenlinnassa. Itse päänähtävyys eli linna jäi odottamaan vielä vuoroaan toiselle kertaa. Päivä oli hyvin harmaa. Edellisenä päivänä oli tullut etelään reilusti lunta. Nyt ei satanut lunta, mutta pilvipeitto oli vahvasti taivaalla. Ulkoilua harmaus ei kuitenkaan haitannut. Lämpötilakin oli mukavasti muutaman asteen pakkasen puolella.

Valokuvakameraa en ottanut mukaan tällä kertaa mukaan, videokamera sen sijaan oli matkassa. Videon alkuosa onkin autosta kuvattua maisemaa. Tie muuttuu mukavan pieneksi metsän keskellä ajettavaksi reitiksi. Väliin mahtuu mukavia nousuja lumisen reitin varrella. Videon loppuosalla on taas parkkipaikalta kävellen kiipeäminen mäen päälle josta avautuvat todella upeat näköalat. Ylhäällä on myös kahvila, joka lienee auki kesäaikaan. Ainakaan nyt siellä ei ollut minkäänlaista elämää.

Ellet ole vieraillut näissä maisemissa aiemmin, niin suosittelen ehdottomasti käymään!

Lisätietoja Hämeenlinnan kaupingin sivuilta.