Kirkkonummen Eestinkylästä löytyy mitä mainioin paikka lintubongaukseen. Saltfjärdenin kosteikko on kooltaan 140ha. Alueelle kulkeva hiekkatie on erittäin hyväkuntoinen, ja tornillekin johtava polku oli mainiossa kunnossa. Joten tänne on helppo kulkea ilman, että tarvitsee pelätä autonsa puolesta.

Kartan kuva

Klikkaamalla karttaa pystyt zoomaamaan sopivan tason itsellesi paikan sijainnista.

 

IMG_9272

IMG_9306

Näkymät ovat loistavat joka suuntaan. Tornilta pystyy tarkkailemaan hyvin lintuja häiritsemättä. Tornin kokokin on sen verran kookas, että sinne mahtuu useampikin lintuharrastaja/kuvaaja samaan aikaan.

bird2

Omat bongailutaidot eivät ole vielä kehittyneet huippuunsa. Sain kuitenkin kuvattua sääksen yllättäen. Kalasääski liiteli suhteellisen kaukana, joten kuvan laatu ei tällä kertaa ole parhaimmasta päästä. Toistaiseksi kuitenkin paras kuvaamani sääksi.