Tämä pienehkö alue on Uudenmaanvirkistysalueyhdistyksen vuokraama sekä hoitama. Paikka on helppo löytää vaikka ilman karttaa sillä ensin ajetaan Pohjan kuntaan (kuuluu Raaseporiin nykyisin) ja tieltä nro 111 käännytään Kisakeskuksen suuntaan. Tietä jatketaan n. 5km kunnes tulee Heinässuontien risteys. Heinässuontie on hiekka/sorapäällysteinen tie, paikoin kapeahkokin. Nyt tie oli varsin hyvässä kunnossa, mutta esimerkiksi keväällä käydessä sai varautua välillä melkoisiin monttuihin. Heinässuontietä ajetaan kunnes tulee Kaisajärventie. Tien läheisyydestä löytyy pieni parkkipaikka infokyltteineen ja onpa siellä myös puucee varustuksena myös.

IMG_0310

Kajsasksessa on hyvin vähän merkattuja polkuja käveltävänä. Alue sopii paremmin joko metsässä liikkumiseen, tai mikä itsellä tuli mieleen, niin tänne voisi raahata vaikkapa ilmatäytteisen kanootin ja melomaan. Löytyy siis kaksi eri järveä ja luonto muuten on varsin erämaamaista sekä vaihtelevaa tyylikkäineen kallioineen.

IMG_0313

IMG_0317

 

Lisätietoja sekä kartat alueelle Uudenmaanvirkistysalueyhdistyksen sivuilta.