Lähteelän ulkoilualueelta löytyy myös mainio lintutorni maisemien taikka lintujen bongaukseen. Vaikka muuten Lähteelän alueella on tullut käytyä monet kerrat, niin jostain syystä visiitti torniin on aina jäänyt väliin.

IMG_1198

Torni löytyy heti paikoitusalueen läheisyydestä. Pysäköintipaikkoja on itse asiassa kaksi ja jälkimmäinen löytyy pienen nousun jälkeen. Ja tornille pääsee nopeammin / helpommin juuri tältä jälkimmäiseltä. Tornille pääsee myös kävelemällä itse ulkoilualueen suuntaan, mutta tämä on hieman pidempi reitti. Tietysti jos haluaa haukata hieman raitista ilmaa, niin hyvä valinta myös.

Torni on sijoitettu kallion päälle. Tukeva rakennelma ja helppo kiivetä ylös, vaikka sattuisi omaamaan pienimuotoisen korkeanpaikan kammon. Täältä on hyvä tiirailla lähialueen maisemia sekä lintuja.

IMG_1196