Kevät on selvästi alkanut houkuttelemaan ihmisiä liikkeelle. Mekin halusimme tänään ulkoilemaan ja hieman samalla valokuvailemaan. Pirttimäki tuntui sopivalle kohteelle. Reitin ei tarvinnut olla liian pitkä ja toisaalta tänään kelpasi helppokulkuinen “maasto”. Alueelta löytyy muutamakin eri reittivaihtoehto hiekkatietä pitkin. Toki offroadia voi harrastaa, kun poikkeaa metsän puolelle, kuten muutama maastolenkkeilijä näytti tekevän. Kävelimme tänään n. 3km mittaisen lenkin, joka merkitty karttaan tumman vihreällä.Talvella nämä reitit toimivat valaistuina hiihtolatuina.

IMG_1458

Pirttimäki sijaitsee Bodom-järven luoteiskulmassa. Pysäköintitilaa on reilusti. Heti parkkipaikkojen läheisyydessä on kahvila ja grillikatos jossa voi vapaasti paistaa esim. makkaraa. Reitit olivat vielä paikoin melko liukkaita ja jäisiä. Ei varmaan montaa päivää mene kun jäät sulavat pois.

Kierroksemme jälkeen nautittiin itse tehdyt eväät ja lämmintä mehua. Jännä juttu miten perinteinen ruisleipä voi maistua ulkoilmassa näin hyvälle. Suosittelen koittamaan!

IMG_1483

 

IMG_1482

IMG_1464_s