Lemmenlaakso on suosittu ulkoilupaikka järvenpääläisten ja lähiseudun asukkaiden keskuudessa. Paikka on Järvenpään kunnan omistama luonnonsuojelualue josta löytyy merkitty luontopolku sekä grillikatos. Grillikatos onkin tosi laadukas ja hyvässä kunnossa oleva. Eipä ihme, että siellä grillailijat ja muut eväistään nauttivat viihtyvät.

IMG_1641

Luontopolulla on pituutta arviolta muutama kilometri eikä se ole liian tehdyn oloinen. Maasto on varsin helppokulkuista. Syytä alueen suosioon en ole oikein keksinyt. Maisemiltaan mikään kovin erikoinen tämä ei ole. Lisäksi liikenteen melu kantautuu tänne melko helposti. Mikään huono paikka tämä ei siis kuitenkaan ole mutta jos melua on pakoilemassa, niin silloin täytyy suunnata katse muualle.

IMG_1653

Lemmenlaakso löytyy tie numero 140 varrelta, jolta onkin hyvät viitoitukset perille. Muutaman kilometrin pätkä ennen pysäköintialuetta ajetaan hyväkuntoista soratietä.

Kartan kuva