English version here

Lähes koko joulukuun on satanut jotain märkää ja ikävää taivaalta. Viimeviikolla oli tiedossa yksi aurinkoinen päivä, tai niin ainakin ennusteissa luvattiin. Noh ennusteet ovat ennusteita. Järin aurinkoinen tuo päivä ei ollut mutta eipä satanut myöskään vettä tai räntää. Päätimme ottaa päivästä ilot irti ja suunnata Luukkiin paistamaan makkaraa.

IMG_5930

Pysäköintialue oli aivan järkyttävän liukas. Peilijäässä kauttaaltaan ja hiokoittaja taisi olla vielä joululomilla. No penkkojen ja reunojen kautta pääsimme tulipisteelle. Ei muutakuin puita pilkkomaan. Lähtiessä olimme miettineet hyvin mitä kaikkea tarvittaisiin mukaan. Jopa tulitikut olivat matkassa. Märkiä puita ei osattu huomioida. Olivat nimittäin aivan kastuneita. Itseasiassa kuvittelin, että paikalla olisi ollut useita muitakin grillaajia mutta kovin olin väärässä. Olikin yhtä suosittu mitä ilmeisesti #nelosolut kaupassa. Näin nyt sitten kävi etteivät puut syttyneet ja makkarat jäivät tällä kertaa grillaamatta.

IMG_5935

Voin kuvitella, että keittokatos on varsin suosittu keväisin sekä kesäisin. Yhden kerran olemme Luukissa käyneet kiertämässä lenkin aiemmin. Jostain syystä paikka unohtui. Keväällä ehdottomasti tänne uudestaan!

39375581202_5b904e3224_o